Bookfest για Εκδότες


Bookfest η μεγάλη διαφορά του Bookfest είναι η μεγάλη ποικιλία τίτλων από 100 εκδότες, σε τιμές που καθορίζουν οι ίδιοι οι εκδότες και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΕΣ.
Bookfest η μεγάλη συμμετοχή αναγνωστών και εκδοτών είναι απαραίτητη σε τέτοιες προσπάθειες που σκοπό έχουν - στις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη την Ελλάδα, να κάνει προσιτά τα βιβλία σε όλους.
Bookfest οι τιμές ξεκινούν από 0,50 ευρώ και ανάμεσα στα χιλιάδες βιβλία θα βρείτε αυτά που σας ενδιαφέρουν σε πολύ χαμηλές τιμές.
Bookfest χωρίς καμία χρέωση οι πρόθυμοι και ευγενικοί συνεργάτες μας, θα σας συσκευάσουν τα βιβλία εάν θέλετε να τα προσφέρετε ως δώρο - η πρσπάθεια του Bookfest είναι όλα τα βιβλία να έχουν αφαιρούμενη ετικέτα που δεν καταστρέφει το βιβλίο
Bookfest οι συνεργάτες μας πρόθυμα και ευγενικά θα σας εξυπηρετήσουν θα σας ενημερώσουν για όποια απορία ή αναζήτηση θέλετε και φυσικά θα σας προτείνουν βιβλία της κατηγορίας που σας ενδιαφέρουν - δωράκια σελιδοδείκτες για όλους
Bookfest στην διάρκεια του χρόνου στις μεγαλύτερες Ελληνικές πόλεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τώρα τα βιβλία προσιτά σε όλους
Bookfest δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και προσφέρουμε και ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.
Bookfest όλοι οι σύγχρονοι τρόποι επικοινωνίας με αναγνώστες και εκδότες (καμπάνιες sms / bluetooth / email) on line 24/ωρη ενημέρωση των εκδοτών.
Bookfest άνετο περιβάλλον, κανένας περιορισμός σε ποσό αγοράς, βοήθεια από το προσωπικό στην αναζήτηση ή την επιλογή τίτλων, ανοιχτά όλη την ημέρα.
Bookfest σήμανση ιδιαίτερα μεγάλων προσφορών, σήμανση ανα κατηγορία, προτάσεις τίτλων.
Bookfest σημαντικά βιβλία 100 και πλέον εκδοτών σε σημαντικά μειωμένες τιμές πώλησης.
Μοναδικές προσφορές σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Βιβλία που η τιμή πώλησης τους αρχίζει από 0,50 ευρώ

 

Στα υποκατάστημα Bookfest τίτλοι σε χαμηλές τιμές πολλών εκδοτικών οίκων. Ενδεικτικά εκδοτικοί οίκοι που συνεργάζεται το Bookfest:

 

 

On line ενημέρωση εκδοτών διαθέσιμες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο / εισερχόμενες ποσότητες / συνολικά πωληθέντα / πληρωτέο ποσό / έναντι καταβολές / υπόλοιπο πληρωτέο ποσού / αίτηση καταβολής έναντι / ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ το πολύ έως και 5 εργάσιμες ημέρες μετά τη λήξη / έναντι καταβολές έως και το 70% του πληρωτέου ποσού κατά την διάρκεια / αυτόματος υπολογισμός παραγγελιών που πρέπει να στείλει ο εκδότης για να υπάρχει πάντα απόθεμα αντιτύπων και πολλά άλλα ακόμη που κάνουν την συνεργασία μαζί μας σίγουρη, ασφαλή και αποδοτική.

 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν θέλετε να συζητήσουμε και την δική σας συμμετοχή στο Bookfest

στείλτε μας email και θα έρθουμε εμείς άμεσα σε επαφή μαζί σας

 
 

 

 

 

 

 

 

Μετάδοση ραδιοφωνικών μηνυμάτων για τίτλους πολλές φορές καθημερινά από τα μεγάφωνα του καταστήματος, προβολή τίτλων σε ειδικές θέσεις στην βιτρίνα και στα ταμεία του καταστήματος, προβολή κυλιόμενη εικόνα εξωφύλλου, τίτλου, εκδότη, τιμής από monitor στην βιτρίνα του καταστήματος. Προβολή με εξώφυλλο στον έντυπο κατάλογο που διανέμεται δωρεάν σε χιλιάδες αντίτυπα, ανάρτηση διαφημιστικού banner του εκδότη ή τίτλου ή τίτλων, συμμετοχή σε καμπάνιες με sms, bluetooth, προβολή στο FACEBOOK αλλά και πολλές άλλες προωθητικές ενέργειες του Bookfest.


 

Η τεχνολογία αιχμής του Bookfest εξασφαλίζει συνεχή ενημέρωση πελατών και προμηθευτών και υποψήφιου αγοραστικού κοινού με πολλούς τρόπους.


 

Η σύγχρονη τεχνολογία του Bookfest εξασφαλίζει συνεχή online ενημέρωση των εκδοτών με πλήθος αναλυτικών στοιχείων, ώστε να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή ΟΛΑ τα δεδομένα που τους αφορούν (οικονομικά, λογιστικά αλλά και αποθήκης) με πρόσβαση από τον υπολογιστή τους


 

Το Bookfest δέχεται όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες της αγοράς ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ


 

Το Bookfest θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που δίνει η τεχνολογία για την καλύτερη προβολή και ενημέρωση του κοινού.


 

στο Bookfest η φαντασία και το μεράκι των συνεργατών του δημιουργεί χώρους που το κοινό χαίρεται να επισκέπτεται αλλά και οι εκδότες γνωρίζουν πως τα βιβλία στους πάγκους θα είναι πάντα τακτοποιημένα και καθαρά και οι τίτλοι θα ενημερώνονται συνεχώς σε ποσότητες.


 

Το Bookfest διαθέτει πολλούς τρόπους προώθησης τίτλων που έχουν μια αυξητική τάση πώλησης με ανάρτηση banners, τίτλους στις βιτρίνες και σε σημεία πώλησης στα ταμεία, ραδιοφωνικές μεταδόσεις, έντυπους καταλόγους κλπ


 

Στο Bookfest το κοινό έχει την δυνατότητα καταχώρησης κινητών τηλεφώνων και emails σε ειδική εφαρμογή για αποστολή προσφορών και πληροφοριών.


 

Το Bookfest πληρώνει τους εκδότες ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ κατά την διάρκεια έως και το 70% και ολοσχερώς το πολύ πέντε ημέρες μετά την ολοκλήρωση, χωρίς να χρειαστεί καμία ενόχληση εκ μέρους του εκδότη. Θεωρούμε την άμεση πληρωμή των εκδοτών ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.